Geen widgets gevonden in de zijbalk

Schrijven is mijn allergrootste passie. Voordat ik kon schrijven, schreef ik al. Ik had mijn eigen alfabet met eigen tekens. Daarin schreef ik mijn verhalen. Die gingen meestal over onze kat. Al snel merkte Eén van mijn eerste verhalenik dat niemand mijn verhalen kon lezen. Dus leerde ik mezelf het échte alfabet en daarin herschreef ik de door mij opgetekende belevenissen van onze kat.

Zo schreef ik al voordat ik het op school leerde. Tijdens de schrijflessen in de eerste klas deed ik gewoon mee, want ik wilde niet dat iemand merkte dat ik al kon schrijven. De juf mopperde op me, omdat ik mijn pen verkeerd vasthield. Ik had mijzelf blijkbaar een verkeerde pengreep aangeleerd, doordat ik al zo jong in de greep van de pen was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *